Espanyol

L'Espanyol nega cap tripijoc amb l'Sporting i diu que arribarà "on faci falta" per defensar el seu honor

Joan Collet, conseller delegat de l'RCD Espanyol, ha anunciat que el club "arribarà on faci falta" i anirà "a totes" per defensar el seu honor davant la informació llançada per una emissora de ràdio que apuntava un presumpte acord en el partit davant l'Sporting de Gijón. Encara que la LFP ho ha desmentit, la Ser i la Cope van informar d'una denúncia de la Lliga davant Anticorrupció. Però el que ha indignat especialment el club català és que un periodista de la Cope qüestionés directament el partit entre l'Espanyol i l'Sporting de dissabte.

Actualitzat
La informació, segons va assegurar el periodista que la va divulgar a la cadena de ràdio, es basa en una font de la LFP. "Instem, exigim al periodista que digui qui és la persona de la LFP que dijous" —dia en el qual l'informador va assegurar conèixer la notícia— "va fer aquestes manifestacions tan desafortunades que fan tant mal al club", ha demanat Collet, visiblement molest.

El dirigent de l'Espanyol, de tota manera, ha explicat que el secretari general de la LFP, Carlos del Campo, li havia "desmentit" que hi hagués algú de la Lliga que "parlés dijous com a membre autoritzat". Collet, a més, ha apuntat que l'Sporting de Gijón "està igual de sorprès" que l'Espanyol.

Rafael Entrena, portaveu del Consell d'Administració de l'Espanyol, ha informat que el club esperarà 24 hores per determinar la seva actuació: "La gent matisa o corregeix. Però aquest tema tindrà conseqüències. Que ningú no en tingui cap dubte. Estudiarem si farem alguna cosa contra el mitjà, contra el periodista o contra tots dos".

A qui representa Tebas?

D'una altra banda, Collet s'ha mostrat sorprès per l'aparició de Javier Tebas, exvicepresident de la LFP, en diversos mitjans per aclarir l'afer. "Exigirem a la Lliga que ens expliqui per què Tebas parla en nom seu i fa tots els desmentiments. Només és un representant del Mallorca", ha insistit.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut