Espanyol

L'Espanyol naufraga al Benito Villamarín i trenca una ratxa de set jornades sense perdre (3-0)

Els blanc-i-blaus han fet un dels pitjors partits de la temporada al camp del Betis i han caigut derrotats amb gols de Júnior, Boudebouz i Francis

David CarballoActualitzat

L'Espanyol afrontava la visita al Benito Villamarín amb l'objectiu de mantenir la bona línia de resultats però l'equip de Quique Sánchez Flores ha ensorrat la feina de les últimes jornades amb un partit per oblidar. El Betis ha castigat l'Espanyol i s'ha imposat clarament amb gols de Júnior, Boudebouz i Francis.

En una primera part surrealista en què se n'ha anat la llum dues vegades i s'han engegat els aspersors, el Betis ha portat el domini i ha estat molt superior a un Espanyol inofensiu. En un duel disputat sota una intensa pluja, els verd-i-blancs han arribat a un 78% de possessió en els primers 45 minuts i han anul·lat els blanc-i-blaus, que no han xutat ni una vegada sobre la porteria local. A l'altre àrea, Pau López, a qui se'l relaciona amb el Betis de cara a la pròxima temporada, no ha tingut el seu millor dia i en el minut 34, Júnior ha inaugurat el marcador aprofitant una errada del porter olotí.

En la represa, el joc de l'Espanyol no ha millorat gens ni mica tot i l'entrada de Sergi Darder per un desaparegut Piatti. El Betis ha seguit dominant a plaer i en el minut 56, Boudebouz  ha fet el segon dels locals amb un xut creuat. I en ple naufragi perico, en el 69, Francis ha fet el tercer i definitiu dels locals i ha ensorrat un rival incapaç de reaccionar.

Amb aquesta desfeta, la primera en les últimes vuit jornades de lliga, l'Espanyol torna a la crua realitat i s'allunya del top ten de la classificació mentre que el Betis atrapa el Girona en la lluita per la setena posició.