Espanyol

L'Espanyol mira de trobar explicacions l'endemà de la derrota contra l'Eibar

L'equip blanc-i-blau es reuneix l'endemà de la desfeta contra l'Eibar, la quarta en cinc partits

Actualitzat

L'Espanyol ha fet entrenament de recuperació, com acostuma a fer l'endemà d'un partit, però no ha estat una sessió com les altres. La derrota a casa davant l'Eibar (0-1) ha agreujat la situació de crisi que viu l'equip, que ha sumat un punt dels últims quinze i fa cinc partits que no marca ni un gol.

Potser per això, abans de començar l'entrenament, hi ha hagut reunió al vestidor durant una hora per analitzar l'última derrota i mirar de trobar-hi explicacions de cara al pròxim partit de Lliga, aquest diumenge al camp del Girona. Pel que fa a l'entrenament, els jugadors titulars s'han quedat al vestidor fent recuperació. Mentre, Diego López ha continuat exercitant-se al marge. 

"Estem molt frustrats"

Víctor Sánchez, segon capità de l'equip, ha comparegut en roda de premsa i ha reconegut: "Teníem les expectatives molt altes aquesta temporada i estem frustrats. Arribarem al derbi contra el Girona amb l'amor propi molt ferit." Sánchez ha explicat que no han parlat amb el tècnic, Quique Sánchez Flores, de com es troba personalment. "Sabem que ell també pateix. Ara ens cal treballar junts per salvar la temporada entre tots", ha insistit.  

Piatti es torna a lesionar

I enmig d'aquest ambient enrarit s'ha conegut una nova lesió de Pablo Piatti, que pateix una lesió fibril·lar als isquiotibials de la cama dreta i serà sotmès a proves per conèixer l'abast exacte de la nova lesió.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut