Espanyol

L'Espanyol manté la il·lusió per ser a dalt a la classificació després d'un inici de temporada excel·lent

Enfilat a la quarta posició de la Champions, l'Espanyol s'ha convertit en un bon reclam en aquest pont, si jutgem per la gentada que hi havia avui a la ciutat esportiva de Sant Adrià presenciant l'entrenament de l'equip. L'equip està firmant una temporada que, de moment, és digna de competir amb els moments àlgids de la història recent del club. En les catorze jornades disputades fins ara, els de Pochettino han sumat 28 punts i ocupen la quarta posició a la Lliga. Uns registres només superats en la temporada 95-96, amb Camacho, amb tres punts més, quan l'equip anava tercer per acabar finalment en quarta posició. L'Espanyol actual ha sumat més que el de Lotina en la 2004-2005, en un curs en què l'equip es va quedar a un sol punt de jugar la Lliga de Campions. L'equilibri entre ambició i prudència, però, presideix el vestidor, fins al punt que ningú no vol distreure's amb un derbi d'alt voltatge, d'aquí a dotze dies. Ara l'obsessió es diu San Mamés, on l'equip mirarà de seguir l'esplèndida tendència abans de pensar en el Barça.

Actualitzat
Callejón demana treballar amb "humilitat i sense distraccions"

El davanter espanyolista José Callejón ha dit avui després de l'entrenament que l'equip no perd el cap per estar en els llocs de privilegi de la classificació i ha assegurat que l'única manera de seguir la bona línia mostrada fins ara és mantenir la humilitat i no distreure's amb els elogis. "Amb el nivell que tenim esperem seguir en aquestes posicions però hem de tocar de peus a terra i ser humils". A més, va recordar l'objectiu primordial de l'equip de Cornellà-el Prat. "El primer que hem de fer és arribar als 42 punts que ens donen la permanència", ha explicat l'andalús, que considera que l'equip sap que ha de "tocar de peus a terra". Sobre el derbi, Callejón ha opinat que, de moment, la prioritat per a l'equip de Pochettino és el partit davant l'Athletic Club. "El derbi és molt emocionant però ja hi haurà temps de parlar-ne", ha indicat.


Coro torna i Mattioni ja treballa

El lateral Felipe Mattioni ha treballat amb els preparadors per tal de recuperar-se de la lesió en el lligament anterior del genoll esquerre que es va fer a l'agost i el va obligar a passar pel quiròfan. D'altra banda, Ferran Corominas ja s'ha recuperat de la contusió al peu esquerre i en la sessió matinal s'ha exercitat amb la resta dels seus companys. En principi estarà disponible per entrar a la convocatòria pel partit de diumenge.

Anar al contingut