Víctor Sánchez en un partit de l'equip blanc-i-blau la temporada passada
Espanyol

L'Espanyol jugarà la pretemporada a Àustria, Itàlia i Anglaterra

Segons ha confirmat a través del seu lloc web, l'equip de Sergio Gónzalez jugarà contra el Colònia, l'Avellino, el Reading i el Southampton de Ronald Koeman

Actualitzat

El primer equip de l'Espanyol ja té definida tota la pretemporada. El primer compromís, l'11 de juliol a les 19.00, serà el tradicional partit contra una selecció de jugadors de la Vall d'Aran aprofitant l'estada que hi faran els blanc-i-blaus. Després, els homes de Sergio González es desplaçaran a Àustria per disputar la Copa Betsafe contra el Colònia, el 22 de juliol a les 20.00. Segons el resultat, s'enfrontarien al Kasımpaşa Spor Kulübü de la primera divisió turca o al SC Cambuur de l'Eredevisie holandesa.

L'Avellino de la Sèrie B italiana serà el següent rival de l'Espanyol, el partit serà dimecres 29 de juliol a dos quarts de 9 del vespre al camp dels italians. L'Avellino ha acabat 8è l'última temporada a la Sèrie B, i el partit correspondrà al segon Memorial Nicola Taccone.

El darrer avió que agafaran els pericos abans de tornar a Barcelona tindrà com a destí Anglaterra per disputar-hi dos partits més. Primer contra el Reading CG de la Football League Championship, l'1 d'agost, a les 16.00, i sense tenir temps per descansar, l'endemà, contra tot un Premiere League, el Southampton de Ronald Koeman, que va acabar setè en la classificació.

El dilluns 6 de juliol, els jugadors estan convocats per fer proves mèdiques i físiques, i, a partir d'aquí, agenda atapeïda durant tot l'estiu per als homes de Sergio González abans que comenci la Lliga a mitjans d'agost.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut