Espanyol

L'Espanyol juga avui contra el Sabadell el penúltim amistós de la pretemporada, amb Osvaldo, però sense Kameni

L'Espanyol juga avui el penúltim amistós de la pretemporada. Serà contra el Sabadell, que acaba de pujar a la Segona A, en un partit que podreu veure en directe pel canal Esport3 a partir de dos quarts de deu del vespre. De la convocatòria, n'ha quedat fora el porter Carlos Kameni, tot i estar recuperat dels problemes estomacals. En canvi, sí que és a la llista Dani Osvaldo. L'argentí ja ha comunicat al club que vol anar-se'n, si és possible a la Lliga italiana.

Actualitzat
Al marge del partit a Sabadell, l'actualitat de l'Espanyol segueix amb un nom propi: Dani Osvaldo. La Roma el vol incorporar i està disposada a superar l'oferta de 14 milions d'euros que va fer fa uns dies l'Atlètic de Madrid. De portes enfora Pablo Daniel Osvaldo sempre ha dit que té contracte i que és molt feliç a l'Espanyol. Però després d'una temporada en què ha signat la seva millor marca golejadora, catorze dianes, l'argentí té opcions de jugar a Europa amb una altra samarreta. L'Espanyol no disputarà competició continental aquesta temporada i, en canvi, tots els clubs que s'han interessat per l'argentí disputaran l'Europa League. De moment, l'Espanyol ha refusat els 14 milions d'euros que oferien el Fulham i l'Atlètic de Madrid, sense comptar variables. Però la Roma, amb una oferta superior, també sedueix el davanter argentí i el seu entorn, a qui justament el seu entrenador havia demanat que es posicionés fa uns dies.

Tant a Itàlia com a l'Argentina donen el fitxatge d'Osvaldo per la Roma gairebé per fet. Al país natal d'Osvaldo, la premsa ha publicat que el seu nou contracte serà per cinc temporades. I a Itàlia, la web especialitzada Calciomercato ha apuntat a Iván de la Peña, fins dimecres ajudant de Luis Enrique, com la persona que ha instat el club a contractar dos exespanyolistes: el mateix Osvaldo i Carlos Kameni. De fet, a Itàlia no tenien gaire bon record de l'argentí. En les seves millors campanyes, tenia una mitjana d'un gol cada quatre partits, i a la Fiorentina, després d'un bon inici, només va marcar cinc gols en dues temporades. El Bolonya el va acabar cedint.

Després de les dianes aconseguides a Peralada, Llagostera, Tarragona i al Ciutat de Barcelona contra el Boca Juniors, el coliseu sabadellenc pot acollir avui l'últim partit de Dani Osvaldo vestit de blanc-i-blau.

Canvi de gespa a l'estadi

On no podria jugar l'Espanyol és al seu estadi, ja que el terreny de joc està en procés de substitució dels 9.000 metres quadrats de gespa. Dijous van començar les tasques i està previst que la nova gespa s'acabi de plantar dissabte. Les previsions són que, d'aquí a vuit dies, estarà totalment arrelada, perquè s'ha de jugar el primer partit de Lliga, si no prospera la vaga dels futbolistes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut