El primer equip a punt d'agafar l'avió a l'aeroport del Prat
Espanyol

L'Espanyol ja està en ruta cap als Estats Units per continuar la pretemporada

Els blanc-i-blaus s'enfrontaran el dia 25 i el 28 amb el Richmond Kickers i el FC Cincinnati, respectivament, tots dos de la USL

Actualitzat

L'Espanyol ja ha començat el viatge als Estats Units. Al davant té una nova setmana de pretemporada en què, a més de la preparació física, haurà d'afrontar els dos propers amistosos previstos en el calendari. Els blanc-i-blaus s'enfrontaran el dia 25 i el 28 amb el Richmond Kickers i el FC Cincinnati, respectivament, tots dos de la United Soccer League (USL), la Lliga de futbol dels Estats Units.

Rubi desplaça els mateixos jugadors amb qui ja ha treballat a la Vall d'en Bas, llevat de Lluís López, que torna a la disciplina del filial. Rubi, a més, ja podrà comptar amb Óscar Duarte, el defensa de Costa Rica que va participar en el Mundial de Rússia i que s'incorpora directament a la disciplina blanc-i-blava als Estats Units. L'equip, que té previst arribar a Richmond a última hora de la nit, tornarà als entrenaments aquest mateix dilluns a les instal·lacions del conjunt local.

Anar al contingut