Espanyol

L'Espanyol ja és a Madrid per enfrontar-se amb el Rayo, on Wakaso podria ser titular

L'Espanyol ja és a Madrid, on aquest dissabte juga al camp del Rayo Vallecano. Wakaso podria tornar a l'onze titular, segons ha donat a entendre el tècnic Javier Aguirre a la roda de premsa prèvia al partit.

Actualitzat
L'Espanyol ja és a Madrid, on aquest dissabte juga al camp del Rayo Vallecano. Wakaso podria tornar a l'onze titular, segons ha donat a entendre el tècnic Javier Aguirre a la roda de premsa prèvia al partit. De Wakaso, el tècnic destacat la reacció positiva després de ser multat per arribar tard de la Copa d'Àfrica tot dient que el jugador "està millor que quan va marxar. Està en el seu millor moment i avui l'he felicitat".  

D'entre els 19 convocats d'Aguirre per anar a Vallecas destaca el retorn de Stuani, baixa la setmana passada per complir un partit de sanció. Les dues altres novetats són Tejera i Forlín. A Barcelona, en canvi, s'han quedat Cristian Gómez i Samuele Longo per decisió tècnica.

Per als madrilenys, Paco Jémez ja ha anunciat el retorn de Tamudo, que s'enfrontarà amb el seu exequip, ja que "és un partit especial per a ell, se l'ha guanyat dia a dia i pot aportar coses". El Rayo Vallecano, novè amb 38 punts, arriba amb una dinàmica no gaire positiva (dues derrotes i un empat en els tres darrers enfrontaments). L'Espanyol, que també va acabar amb un empat sense gols en l'últim partit de Lliga, vol continuar sumant per arribar al més aviat possible a la xifra dels 42 punts. En aquest sentit, Aguirre ha destacat que "queden 12 finals i hem d'aconseguir la permanència com abans millor", ja que, segons el mexicà, "la Lliga es va comprimint i cada cop els equips regalen menys".

Llista completa de convocats: C. Álvarez, Mattioni, Raúl R., Víctor S., Tejera, Forlín, Stuani, Sergio G., Verdú, Kiko, H. Moreno, J. López, Petrov, Capdevila, Colotto, Simao, Wakaso, Christian Alfonso, Víctor Álvarez.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut