Futbol

L'Espanyol incorpora Longo i continua buscant reforços

Samuele Longo ja és a Barcelona per integrar-se de ple a la disciplina de l'Espanyol. El jove davanter italià, que arriba cedit per una temporada de l'Inter de Milà, ja ha passat la revisió mèdica i serà presentat a la tarda. Mentrestant, el club continua sondejant el mercat, tres dies abans que es tanqui, buscant un reforç per línia.

Actualitzat
Samuele Longo ja és a Barcelona per integrar-se de ple a la disciplina de l'Espanyol. El jove davanter italià, que arriba cedit per una temporada de l'Inter de Milà, ja ha passat la revisió mèdica i serà presentat a la tarda. Mentrestant, el club continua sondejant el mercat, tres dies abans que es tanqui, buscant un reforç per línia. 

Longo va manifestar en arribar a Barcelona moltes ganes d'integrar-se a la disciplina blanc-i-blava, sobretot per les bones referències que li ha donat de l'equip Philippe Coutinho. L'Espanyol espera que es pugui repetir amb l'italià una experiència tan profitosa com la que va tenir amb el brasiler.

I, mentrestant, el club continua buscant reforços quan falten tres dies per al tancament del mercat de fitxatges. Podrien arribar fins a tres jugadors més, ja que l'Espanyol busca un altre davanter – per cobrir l'eventual sortida d'Álvaro Vázquez-, un lateral dret i un migcentre. Cal recordar que els clubs de la Lliga poden inscriure nous jugadors fins divendres, 31 d'agost.



NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut