Espanyol

L'Espanyol incorpora l'extrem Burgui, cedit pel Reial Madrid amb opció de compra

El jugador és un extrem dretà hàbil i polivalent que pot jugar a la banda esquerra, al mig camp i a la mitja punta

Actualitzat

El RCD Espanyol ha tancat la incorporació de Jorge Franco Alviz per a la temporada 2015-16. El jugador, més conegut en el món futbolístic com a "Burgui", és una de les promeses del planter del Reial Madrid, on va arribar el 2011. És un extrem polivalent, dretà, però molt hàbil en la banda esquerra, que pot treballar al mig camp i a la mitja punta i que destaca per la seva capacitat per donar assistències de gol.

Burgui arriba cedit per un any amb una opció de compra per a l'entitat blanc-i-blava. El jove de 21 anys podia triar destí per a la pròxima temporada: el Madrid tenia tres ofertes més de clubs de Primera Divisió que també el volien, bé en traspàs o bé cedit, i el mateix futbolista s'ha decidit per l'oferta periquita. És el tercer jugador del filial blanc, el Castella, que arriba a Cornellà-el Prat els últims tres anys, després d'Álex Fernández i Lucas Vázquez. Aquest últim tot just ha estat repescat pel Madrid.

Aquest mateix divendres, Burgui ha passat la revisió mèdica al centre Creu Blanca de Barcelona, juntament amb el paraguaià Hernán Pérez, un altre extrem del qual s'havia confirmat el fitxatge per quatre anys en les últimes hores.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut