Espanyol

L'Espanyol i Tamudo negociaran la sortida immediata del jugador

En els pròxims dies, l'Espanyol i Tamudo es reuniran per negociar la rescissió del contracte del davanter abans que arribi el mercat d'hivern. Totes dues parts estan pendents de trobar una sortida a la situació tensa que es viu a l'equip. Tamudo acaba contracte el 30 de juny. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, l'objectiu és buscar una sortida immediata, fins i tot abans que es torni a obrir el mercat d'hivern.

Actualitzat
Tamudo accepta marxar, rescindir el seu contracte, però demanarà que li paguin tota la seva fitxa, que és d'1 milió 400.000 euros nets. El jugador considera que el club ha estat barroer en les formes i no pensa fer gaires concessions. Si marxa, serà cobrant bona part de la seva fitxa anual. Aleshores Tamudo buscarà algun equip on poder-se entrenar fins al mes de gener, quan s'obre el mercat d'hivern.

El club estudia obrir-li un expedient

D'altra banda, el club ha consultat als seus assessors jurídics la possibilitat d'obrir un expedient a Tamudo per les seves declaracions. L'expedient té llum verda i podria acabar en una multa de 3.000 a 6.000 euros. De moment encara no s'ha tirat endavant, i potser ni s'hi arribarà a temps perquè Tamudo ja no serà al club.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut