Primera Divisió

L'Espanyol i l'Osasuna empaten a res (0-0) en un partit per oblidar

L'Espanyol i l'Osasuna no van passar de l'empat a zero en un partit molt avorrit. A Montjuïc, els dos equips van demostrar que passen per un mal moment de joc i van oferir un pobre espectacle. El domini del partit va ser per als navarresos, però cap dels dos equips va crear gaire perill davant la porteria contrària. Els de Valverde continuen negats de cara a gol i només han marcat en un dels cinc partits de Lliga jugats fins ara. L'Espanyol és ara setzè, amb quatre punts.

Actualitzat

Valverde va sorprendre tothom amb l'equip titular que va presentar l'Espanyol. Sense Tamudo, Costa, Rufete o Lacruz, per citar quatre dels "intocables" fins ara a la Lliga. Marc Torrejón fent parella a l'eix de la defensa amb Jarque; Zabaleta i Jónatas com a parella de migcentres; Luis García, De la Peña i Coro a la mitja punta, i Pandiani com a davanter centre van ser les novetats. Probablement, l'onze més ofensiu presentat fins a la data per Valverde.

El domini inicial va ser per a l'Osasuna, però no es va concretar en ocasions clares de gol. L'uruguaià Pandiani va capitalitzar el protagonisme ofensiu a l'equip blanc-i-blau. Primer, amb una rematada que va aturar Ricardo i, a la mitja hora de partit, amb un cop de cap que va sortir fregant el pal. Uns minuts després, els navarresos van disposar de la seva millor ocasió, però el xut de Juanlu el va refusar Kameni. El camerunès va estar bastant insegur a la primera meitat. I quan els jugadors ja enfilaven el túnel dels vestidors, Zabaleta va estar a punt de desnivellar la balança amb un xut des de fora l'àrea.

Els blanc-i-blaus ho van seguir provant a la segona meitat, però sense crear cap ocasió de perill. Valverde va intentar canviar el guió amb l'entrada de Moisés Hurtado, Tamudo i Rufete, però la millor ocasió per desnivellar la balança la va tenir Webó. El davanter camerunès, tot sol davant Kameni, va xutar desviat.

Anar al contingut