Espanyol

L'Espanyol i Diego López arriben a un acord perquè el jugador, cedit del Milan, s'incorpori finalment a la plantilla blanc-i-blava

El porter ha segellat el seu compromís amb el RCD Espanyol fins al 30 de juny del 2020 i tindrà una clàusula de rescissió de 50 milions d'euros. I el retorn més que confirmat és el de Sergio García, després de jugar dues temporades a l'Al-Rayyan

Actualitzat

Diego López i el RCD Espanyol han arribat a un acord perquè el porter gallec s'incorpori, definitivament, a la plantilla del primer equip. D'aquesta manera es confirma la transferència definitiva de Diego López al conjunt blanc-i-blau procedent de l'AC Milan. El porter ha segellat el seu compromís amb el RCD Espanyol fins al 30 de juny del 2020 i tindrà una clàusula de rescissió de 50 milions d'euros.

El jugador ha estat un dels pilars de l'equip aquesta campanya. De fet, el gallec ha rebut 38 gols en contra, en 35 partits aquesta campanya, i ha estat el tercer porter menys golejat de la competició. El porter internacional, que sempre ha manifestat la seva voluntat de continuar jugant a l'Espanyol, ha pogut fer realitat un dels seus somnis: seguir defensant la samarreta blanc-i-blava.

López serà intervingut, aquest dimarts, de la bursitis que al genoll dret com a conseqüència de la lesió que es va fer en el partit de Lliga al Camp Nou. Aquesta lesió no li ha impedit seguir jugant, però, i tal com estava previst serà intervingut per resoldre definitivament aquesta molèstia.

Més moviments a l'Espanyol

Amb Diego López lligat, si Pau López (cedit al Tottenham) i Roberto Jiménez resolen el seu futur, s'activarà el retorn –deu anys després– de Gorka Iraizoz a l'Espanyol. Homenatjat a Bilbao en les últimes hores, Gorka Iraizoz firmaria per una temporada, amb opció a una segona, per ser al costat de Diego López.

El retorn més que confirmat és el de Sergio García. En el mercat d'hivern es va intentar la seva incorporació, però no va ser possible. Divendres, el davanter del Bon Pastor va tancar definitivament l'etapa de dues temporades a l'Al-Rayyan de Qatar, amb un bagatge de 13 gols en 24 partits. La seva presentació és qüestió de dies.

Amb el blindatge del jugador del filial Gonzalo Ávila, "Pipa", fins al 2022, el club blanc-i-blau s'ha fixat en Aleix Febas, una altra aposta de futur, però que, en aquest cas, pertany al Reial Madrid. El migcampista d'Almacelles té 21 anys i juga al filial de l'equip blanc.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut