Futbol

L'Espanyol homenatja Dani Jarque als tres anys de la seva mort

Els capitans del primer equip de l'Espanyol, en representació de l'entitat, han fet una ofrena en memòria de Dani Jarque el dia que es compleixen tres anys de la seva mort. L'acte ha tingut lloc a la porta 21 de l'estadi, que està oberta des de les 8 del matí i fins a les vuit del vespre perquè els aficionats puguin fer el seu homenatge al tristament desaparegut futbolista.

Actualitzat
Els capitans del primer equip de l'Espanyol, en representació de l'entitat, han fet una ofrena en memòria de Dani Jarque el dia que es compleixen tres anys de la seva mort. L'acte ha tingut lloc a la porta 21 de l'estadi, que està oberta des de les 8 del matí i fins a les vuit del vespre perquè els aficionats puguin fer el seu homenatge al tristament desaparegut futbolista. Dani Jarque va morir fa tres anys justos, però el seu record perviu molt intensament en el record de l'espanyolisme.

En el partit amistós que el'Espanyol juga aquesta nit davant el Sabadell (22.00 h, Esport3) també hi haurà mostres de record per a Jarque. 

Anar al contingut