Espanyol

L'Espanyol ha venut fins ara 6.000 entrades per al partit contra el Reial Madrid de diumenge

La visita del R. Madrid aquest diumenge a Cornellà-el Prat està generant un profitós moviment de venda d'entrades per a l'Espanyol. Fins ara, se n'han venut al voltant de 6.000 a través dels diversos canals de venda del club. Els preus van dels 65 als 120 euros per a no socis i dels 47 a 86 per als socis per les entrades addicionals que comprin ja que el partit està inclòs en el preu del carnet.

Cornellà-el Prat viurà la millor entrada de la temporada amb la visita del Madrid.

La visita del R. Madrid aquest diumenge a Cornellà-el Prat està generant un profitós moviment de venda d'entrades per a l'Espanyol. Fins ara, se n'han venut al voltant de 6.000 a través dels diversos canals de venda del club.

Quan encara queden quatre dies per al partit la previsió és que segueixi augmentant la xifra. Els preus es mouen entre els 65 i els 120 euros per als aficionats no socis el dia del matx  (59 i 108 si es fa anticipadament) i els 47 i 86 euros per als socis, que poden adquirir fins a dues entrades addicionals amb un 20% de descompte sobre el preu de venda anticipada al públic.

Cal recordar que els socis del club blanc-i-blau tenen l'entrada inclosa amb el seu carnet.