Espanyol

L'Espanyol guanya l'Almeria (1-0) amb un solitari gol de Callejón

L'Espanyol ha guanyat per 1 a 0 l'Almeria. Els homes de Pochettino han jugat millor a la primera part i fins que ha arribat l'únic gol del partit, obra de Callejón al minut 47. El davanter ha engaltat un xut creuat que ha batut la porteria d'Alves. A partir d'aquí, l'equip blanc-i-blau ha reforçat el mig del camp en detriment de la davantera i ha intentat sorprendre un inofensiu Almeria a base de contres. Els periquitos sumen 6 punts a la taula amb aquesta victòria, la segona de la temporada, totes dues a l'estadi de Cornellà-el Prat.

L'Espanyol ha sortit amb un onze format per Kameni, Galán, Forlín, Víctor Ruiz, David García, Duscher, Javi Márquez, Luis García, Callejón, Iván Alonso i Sergio García. El partit ha estat d'anada i tornada en els primers minuts, sense un dominador clar. L'Almeria ha disposat d'una bona oportunitat de Vargas però Kameni ha interceptat una perillosa centrada desde la banda dreta. Un minut després Ivan Alonso ha respost a l'altra porteria però Alves ha refusat. Callejón ho ha provat des de fora de l'àrea però el seu xut ha sortit un pèl desviat. La rèplica l'ha posat Bernadello amb un xutàs que ha tret fora Kameni. El partit anava de menys a més i, tot i l'empat a zero amb què s'ha arribat al descans, tots dos equips buscaven el gol amb insistència.

A la represa, les expectatives creades al final de la primera meitat s'han complert. L'Espanyol al minut 47 s'ha avançat amb un gol de Callejón. Centrada des de l'esquerra de Javi Márquez, rebuig de cap de Jakobsen, la pilota que arriba a Callejón, que engalta un xut creuat que acaba al fons de la xarxa de l'Almeria. 1-0 i els de Pochettino que obtenien un just premi al seu joc atrevit. Sis minuts després, Sergio García ha pogut augmentar l'avantatge però Alves ha refusat. Iván Alonso ha hagut de marxar per problemes físics. En el seu lloc ha entrat Verdú. A partir d'aquí, l'Espanyol ha intentat controlar més el partit. Hi ha hagut menys ocasions per a tots dos equips. Dátolo ha substituït un poc inspirat Segio García. L'Almeria ho intentava però no tenia profunditat i, a mesura que passava el temps, els periquitos semblaven més pendents d'aprofitar les contres que de generar joc combinatiu. Al final, el solitari gol de Callejón ha valgut els tres punts. Un bon bàlsam després de la derrota de Vila-real i la segona, dos de dos, victòria a Cornellà-el Prat.