L'Espanyol guanya el Peralada (0-2) en el tercer amistós de pretemporada

L'Espanyol ha guanyat per 0 a 2 el Peralada, en el tercer partit amistós de la pretemporada. Els dos equips han mostrat el seu suport amb els damnificats pels focs de l'Empordà. El primer gol del partit l'ha fet Sergio Tejera en el minut 15, amb un bon xut de lluny, i Cristian Alfonso, en l'afegit de la segona part, ha marcat el 0-2 definitiu.

L'Espanyol ha guanyat per 0 a 2 el Peralada, en el tercer partit amistós de la pretemporada. Els dos equips han mostrat el seu suport amb els damnificats pels focs de l'Empordà. El primer gol del partit l'ha fet Sergio Tejera en el minut 15, amb un bon xut de lluny, i Cristian Alfonso, en l'afegit de la segona part, ha marcat el 0-2 definitiu. El següent partit de l'Espanyol ja serà la Supercopa de Catalunya contra el Barça.