L'Espanyol guanya el Llagostera de l'estelada (3-0) i passa a la final de la Copa Catalunya

L'Espanyol es va convertir en el primer finalista de la Copa Catalunya. Els de Javier Aguirre, amb molts titulars, es van imposar al Llagostera a les semifinals disputades al Nou Estadi de Tarragona per 3-0, amb un gol de Sergio García i dos de Christian Alfonso. L'equip blanc-i-blau va ser molt superior a un Llagostera que estrenava per a l'ocasió una samarreta amb l'estelada.

L'Espanyol es va convertir en el primer finalista de la Copa Catalunya. Els de Javier Aguirre, amb molts titulars, es van imposar al Llagostera a les semifinals disputades al Nou Estadi de Tarragona per 3-0. L'equip blanc-i-blau va ser molt superior a un Llagostera que estrenava per a l'ocasió una samarreta amb l'estelada.

Als 11 minuts, els blanc-i-blaus van obrir el marcador amb un bon gol de Sergio García. El 2-0 va arribar al minut 24, en una bona acció personal de Christian Alfonso amb errada inclosa del jugador del Llagostera, Albert Canal. El mateix Christian es va encarregar de marcar el 3-0 vuit minuts després, en recollir un mal refús de Wilfred després d'un xut de Petrov.

La nota negativa per a l'Espanyol es va produir abans del descans. Aguirre es va veure obligat a canviar Sergio García per precaució, ja que va notar una punxada a la cama.

Ja en la segona part i amb tots els canvis, l'Espanyol va baixar la intensitat. El Llagostera ho va aprofitar per intentar fer el gol de l'honor. Primer Juaqui va enviar un xut que va sortir fregant el travesser. En els últims minuts, Juaqui va fer una rematada i una passada de la mort a la qual no va poder arribar Marc Sellarés.