Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol guanya el Juvisy francès a Edimburg (0-1) a la Lliga de Campions

L'Espanyol femení ha fet un pas decisiu per superar la Lligueta com a primera de grup i passar a la ronda següent. Les noies de Santi Fernández s'han imposat per 0-1 al rival més perillós del seu grup, el Juvisy francès. Noemí, de penal, ha marcat el gol a la primera meitat. L'Espanyol certificarà el seu pas diumenge, contra el modest representant de les illes Fèroe, el Ki Klaksvik. Les jugadores blanc-i-blaves sumen la segona victòria consecutiva en el campionat, després de guanyar per 1-4 sobre l'Hibernian la primera jornada.

Actualitzat

En la primera jornada les franceses van golejar el Klakvsik de les illes Fèroe per 6-0. El grup l'encapçalen les catalanes i les franceses amb tres punts, mentre que l'Hibernian i el Klakvsik el tanquen amb 0 punts. 

En aquesta primera fase de la Copa de la UEFA hi ha nou grups, dels quals només passen a la segona ronda les primeres classificades de cadascun d'ells. Si l'Espanyol aconsegueix quedar primer, jugarà aquesta segona ronda al setembre, i ja tindria grup assignat. Seria el grup B2 i els rivals serien l'Umea de Suècia i el Kolboten de Noruega, a part del guanyador d'un dels grups que ara mateix, igual que les blanc-i-blaves, disputen la primera fase.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut