Espanyol

L'Espanyol guanya a Mendizorrotza amb un doblet de Stuani i encarrila el pas als vuitens de final de la Copa (0-2)

L'Espanyol ha fet un pas important per assegurar-se la classificació pels vuitens de final de la Copa del Rei en derrotar l'Alabès per 0-2 a Mendizorrotza amb un doblet de Christian Stuani

En un onze inicial ple de suplents, Héctor Moreno ha jugat el primer partit de competició després de la seva greu lesió. I a la porteria, Pau López ha debutat oficialment amb l'Espanyol. Dels seus peus ha sorgit la primera gran ocasió blanc-i-blava en el minut 4. Servei llarg, cop de cap de Víctor Alvarez i Lanzarote ha fallat quan estava tot sol davant de Goitia.

L'Alabès ha plantejat pocs problemes als de Sergio González que s'han acostat a la porteria rival a pilota parada. Héctor Moreno ha estat a punt d'obrir el marcador, però Goitia ho ha evitat amb una bona aturada. I, en el córner següent, Mattioni ha xutat entre un bosc de cames i Laguardia ha salvat sota pals el gol.

Ironies del destí, aquest defensa local ha estat protagonista per tot el contrari. Al minut 34, gran passada de Victor Alvarez per Stuani, que ha batut Goitia amb la col·laboració del defensa basc. A la següent acció, l'uruguià ha pogut fer el segon, però el xut ha estat molt tou a les mans del porter.

Stuani sentencia amb un doblet

La segona part ha estat molt ensopida. En atac, poca cosa de l'Alabès, la més clara un xut de Sangalli ben resolt per Pau. I de l'Espanyol, pràcticament res de res. L'únic detall destacable, l'atac d'ira dÁlex Fernández en ser substituït després de desaprofitar una nova ocasió per reivindicar-se.

I quan l'Alabès estava atacant més en busca de l'empat a un, en el temps afegit, de nou Stuani, amb un precís cop de cap després d'una centrada de Lanzarote, ha fet el definitiu 0 a 2, un resultat que deixa l'eliminatòria pràcticament sentenciada. Aquesta és la primera victòria fora de casa de l'Espanyol aquesta temporada. La tornada es jugarà al Power8Stadium de Cornellà-el Prat, el 17 de desembre.