Espanyol

L'Espanyol goleja el Palamós i deixa bones sensacions en el primer partit de pretemporada (0-4)

L'Espanyol ha resolt amb una còmoda victòria el primer partit de la temporada. Els blanc-i-blaus s'han desfet sense excessius problemes del Palamós, equip que milita a la Tercera Divisió, per 0-4 en un matx disputat a l'estadi del conjunt palamosí. Iván Alonso ha estat l'encarregat d'estrenar el compte golejador en el minut 7 i en la represa, Galán, i Osvaldo per partida doble, han certificat el triomf dels homes de Mauricio Pochettino. Dimecres que ve, l'Espanyol disputarà el segon partit de pretemporada contra el modest Peralada.

Primer amistós de pretemporada d'allò més plàcid per a l'Espanyol. El Palamós, de Tercera Divisió, amb prou feines ha ofert resistència. No ha jugat l'argentí Dátolo, l'únic fitxatge fins ara dels blanc-i-blaus, ni tampoc titulars com De la Peña, David Garcia o Kameni, que han vist el partit des de la graderia del Nou Estadi palamosí. En canvi, sí que hi han jugat una bona colla de joves del filial que estan fent l'estada de Peralada amb el primer equip a les ordres de Mauricio Pochettino.

Entre tanta joventut, ha estat un dels veterans, Iván Alonso, qui ha tingut l'honor de marcar el primer gol periquito de l'estiu en el minut 7 aprofitant una rematada prèvia de Nico Pareja. La primera meitat ha estat de clar domini blanc-i-blau, i Jordi Amat, a la sortida d'un córner, ha pogut fer el segon però Bayona ha desviat la seva rematada amb el cap. El Palamós, amb molts jugadors nous per a la nova temporada, només ha arribat una vegada amb perill sobre la porteria defensada per Kiko Casilla, que ha refusat a córner un xut de Ritxi.

A la represa, Pochettino ha aprofitat per fer fins a deu canvis, entre ells José Callejón, l'objecte de desig del Getafe. I molt aviat, als dos minuts de la segona meitat, un altre gol d'estratègia de l'Espanyol, en aquest cas d'Ernesto Galán, lateral dret repescat del Girona aquesta temporada, que ha fet el 0-2 amb un bon cop de cap. El tercer dels blanc-i-blaus l'ha aconseguit l'argentí Osvaldo des del punt de penal, un penal que ell mateix havia provocat. I el quart ha tingut el mateix protagonista després d'una passada de Corominas a dos minuts per al final.

Un Espanyol amb molta joventut a les seves files i una columna vertebral molt clara, procedent de la temporada passada, ha deixat bones sensacions en la seva estrena. El pròxim amistós dels de Pochettino serà dimecres que ve contra el modest Peralada.