Espanyol

L'Espanyol frena l'Atlètic a Cornellà-el Prat i talla una ratxa de tres derrotes consecutives (1-0)

L'Espanyol ha aconseguit una brillant victòria a Cornellà-el Prat contra l'Atlètic de Madrid, un equip que, com el Barça, havia guanyat tots els partits jugats fins ara. Els blanc-i-blaus han frenat la ratxa victoriosa de l'Atlètic amb un solitari gol en pròpia porta de Courtois i han tallat una dinàmica de tres derrotes consecutives.

L'Espanyol ha aconseguit una brillant victòria a Cornellà-el Prat contra l'Atlètic de Madrid, un equip que, com el Barça, havia guanyat tots els partits jugats fins ara i arribava com a colíder de la Lliga.

La intensitat i el bon posicionament dels d'Aguirre han servit un partit molt igualat, i on el portuguès Pizzi ha tingut la primera ocasió, als quatre minuts. Moltes interrupcions, cares agres i espurnes sobre el terreny de joc en un escenari del gust de Simeone, que de mica en mica ha vist com la combinació entre Diego Costa i Koke entrava en acció. Tots dos han fabricat l'ocasió més clara del primer temps, en el minut 37, amb una jugada del brasiler sense aparent espai que acaba enviant Koke al pal en una rematada amb poc angle.

Courtois marca en pròpia porta

Després d'una primera part sense gols, en el minut 53 ha arribat l'únic gol del partit. Ha estat un gol afortuntat perquè una centrada de Fuentes no l'ha pogut rematar Sergio García, però el porter Courtois ha tocat la pilota, que s'ha introduït a la seva porteria.

El tram final del matx ha estat molt obert i amb ocasions clares a les dues àrees, però el marcador ja no s'ha mogut més. L'Espanyol ha trencat una ratxa de tres derrotes seguides i dormirà a la zona alta de la classificació, concretament en la cinquena plaça provisional, amb 14 punts. En canvi, l'Atlètic ha perdut el primer partit i no ha pogut aprofitar l'ensopegada del Barça a Pamplona.