La compareixença de Ramon Robert (Foto: www.rcdespanyol.cat).
La compareixença de Ramon Robert (Foto: www.rcdespanyol.cat).
Espanyol

L'Espanyol frena la caiguda de socis de les últimes sis temporades

El club blanc-i-blau ha fet pública la xifra de socis aquesta temporada. I si bé no ha augmentat gaire, la bona notícia és que no ha baixat.

Actualitzat

Una vegada tancada la campanya d'abonaments per a la temporada 2015-16, l'Espanyol ha fet pública la xifra de socis: 25.537, 45 més que la passada campanya. Tot i que és un increment petit, la xifra té una lectura molt positiva. El director de control de la gestió del club, Ramon Robert, s'ha mostrat satisfet per haver frenat la caiguda del número d'associats de les sis últimes temporades.

Tot i això, Robert ha recordat que el club "ha de tenir una base d'uns 30.000 socis". Al marge de la xifra de seguidors, els blanc-i-blaus han incrementat en un 35% els seus ingressos de màrqueting. Pels patrocinadors, associar-se amb l'Espanyol també ha estat beneficiós. Joma, nou patrocinador tècnic , ha millorat les seves vendes un 40%.

Pel que fa a la situació amb Power8, el director de control de la gestió ha afirmat que s'estan movent per no quedar-se sense patrocini a l'estadi i a la samarreta. L'actual patrocinador ha suspès la seva activitat en aquests moments, però com ha dit Robert "part d'aquesta temporada ja està abonada fins a finals d'any, i a dia d'avui Power8 és patrocinador de l'Espanyol perquè ha pagat aquest servei i hem de complir l'acord". El gabinet jurídic del club està seguint el tema.

Anar al contingut