Espanyol

L'Espanyol fitxa Wakaso Mubarak (Vila-real), que es converteix en el tercer reforç del primer equip

Wakaso Mubarak s'ha convertit en el tercer fitxatge de l'Espanyol. El jugador ghanès, de 21 anys, arriba procedent del Vila-real, i s'ha compromès per a les pròximes quatre temporades amb el club blanc-i-blau.

Actualitzat
El migcampista ghanès Wakaso Mubarak ha fitxat per l'Espanyol, procedent del Vila-real, per a les pròximes quatre temporades. Blanc-i-blaus i groguets han acordat un traspàs, l'import del qual no s'ha fet públic, tot i que es rumoreja que podrien ser uns 300.000 euros. El futbolista serà presentat aquest dijous a Peralada.

Wakaso ha passat la revisió mèdica, de forma privada, a la Clínica Creu Blanca de Barcelona, i no se li ha detectat cap problema. El ghanès també ha superat les proves físiques al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat, de manera que s'incorporarà de manera immediata a la disciplina de l'Espanyol.

Experiència a l'Elx i al Vila-real

Wakaso va arribar a Europa als 18 anys, a les files de l'Elx. Després de tres anys va deixar l'entitat per problemes disciplinaris i va fitxar pel filial del Vila-real, que ràpidament el va ascendir al primer equip. La temporada passada, el ghanès va disputar 6 partits de Lliga i no va tenir gaire protagonisme.

Pochettino: "Wakaso és un bon complement per a qualsevol posició"

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, s'ha mostrat molt satisfet pel fitxatge de Wakaso i ha assegurat que el ghanès, per la seva polivalència, "és un bon complement per a qualsevol posició del camp". El tècnic argentí ha definit, després de l'entrenament a la sessió matinal a Peralada, a Wakaso com "un jugador jove i amb molta energia, però el que més destacaria és que pot actuar com a lateral esquerre, d'extrem i també de migcampista".

Interès per Capdevila

Pochettino ha reconegut que per al carril esquerrà de la defensa l'entitat està valorant el fitxatge de Joan Capdevila, del Benfica portuguès, amb el qual van mantenir una reunió divendres passat: "Està dins de les nostres opcions que vingui un altre lateral, ens donaria més solidesa".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut