Garòs no tornarà a acollir la pretemporada de l'Espanyol (rcdespanyol.com)
Espanyol

L'Espanyol farà la pretemporada a la Vall d'Aran per tercer any consecutiu

El president espanyolista, Joan Collet, ha segellat l'acord després de la visita al Power8 Stadium de l'alcalde de Naut Aran, César Ruiz-Canela, i la consellera de Turisme, Comerç i Consum del Conselh Generau, Anna Díaz

Actualitzat

El RCD Espanyol realitzarà la pretemporada per a la pròxima temporada per tercer any consecutiu a la localitat de Garòs, a la Vall d'Aran, segons ha informat l'entitat blanc-i-blava en un comunicat.
 
El president espanyolista, Joan Collet, ha segellat l'acord després de la visita al Power8 Stadium de l'alcalde de Naut Aran, César Ruiz-Canela,i la consellera de Turisme, Comerç i Consum del Conselh Generau, Anna Díaz.

Collet s'ha mostrat satisfet de les possibilitats que ofereix aquesta localitat: "Aquesta entesa ens omple d'orgull perquè ens consta que els nostres equips treballen molt a gust a Garòs, i demostra la voluntat de l'Espanyol de potenciar el millor que té Catalunya, i l'Aran, sens dubte, és un gran exemple en molts àmbits".

A més del primer equip, el filial blanc-i-blau i el Femení s'allotjaran a Vielha per segona temporada consecutiva. La Direcció Esportiva encara no ha tancat les dates concretes, encara que ja treballa en la planificació de la següent campanya.

Anar al contingut