Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol fa una plàcida Junta General d'accionistes per la bona situació esportiva

L'Espanyol ha fet, possiblement, la Junta General d'accionistes més plàcida de la història. Ja se sap que, quan els resultats esportius acompanyen, la situació extraesportiva millora espectacularment. I aquest any a l'Espanyol tot va perfecte. L'equip guanya, està en zona europea, i no es veu a l'horitzó cap problema seriós. Per això ni Espanyol 3.0, ni Claudi Biern ni José Manuel Lara hi han aparegut. La Junta, així doncs, ha estat com un passeig per a Daniel Sánchez Llibre.

Actualitzat

Suport majoritari i deute a la baixa

A la Junta General d'Accionistes de l'Espanyol s'ha confirmat un superàvit aquesta temporada de 288.000 euros de benefici, gràcies a la UEFA 2006-07, mentre que el deute baixa de 55 a 52 milions d'euros. Per la seva banda, la Plataforma Espanyol 3.0 ha anunciat que presentarà una candidatura a la presidència quan Sánchez Llibre deixi el càrrec.

El president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre ha rebut el suport de més del 62% dels accionistes tant en la parcel·la econòmica com en la social. Un fet significatiu ha estat que el màxim accionista de l'entitat blanc-i-blava, José Manuel Lara Bosch, i el grup opositor Espanyol 3.0 s'han abstingut en les votacions.

Anar al contingut