Espanyol

L'Espanyol fa públiques les equipacions de la propera temporada

La primera, la blanc-i-blava, incorpora dues franges blanques a la part lateral; la segona serà blau marí, i la tercera destaca per la seva tonalitat verdosa

RedaccióActualitzat

El RCD Espanyol ja ha fet públiques les samarretes que lluiran els seus equips la temporada vinent. La primera, la blanc-i-blava, incorpora dues franges blanques a la part lateral. A la part central inferior hi ha un degradat, mentre que a la zona superior no hi ha cap franja. La segona serà blau marí, i la tercera destaca per la seva tonalitat verdosa.

Així doncs, Joma ha preparat unes equipacions en les quals predomina el color blau. La nova samarreta es caracteritza també per tenir un coll tipus polo. A més, a l'interior del coll es pot llegir el nom del club i a l'esquena hi destaca la bandera de Catalunya.

La presentació s'acompanya d'aquest vídeo:

Valoracions no gaire positives a les xarxes socials

És un disseny que, d'entrada, ha sorprès els aficionats. L'han pogut descobrir, aquest matí, a la botiga del club, a Cornellà - el Prat.
A les xarxes socials, però, molts seguidors també han mostrat la seva disconformitat pels canvis. Com es pot veure en els comentaris del tuit que ha fet el club presentant la nova equipació.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut