Espanyol

L'Espanyol fa oficial el fitxatge del central costa-riqueny Óscar Duarte

El central costa-riqueny prové del Bruges, club que ingressarà un milió i mig d'euros pel seu traspàs, i firma amb el conjunt blanc-i-blau per a les properes tres temporades i mitja, fins al 2019

Pau RodríguezActualitzat

El RCD Espanyol ha fet oficial aquest dimarts el fitxatge del central costa-riqueny Óscar Duarte, jugador que prové del Bruges. El conjunt blanc-i-blau ha pagat un milió i mig d'euros pel traspàs del defensa, que firma amb els blanc-i-blaus per les properes tres temporades i mitja, fins el 30 de juny del 2019. El defensa ja va passar el reconeixement mèdic dilluns a la clínica barcelonina Creu Blanca.

Duarte, de 26 anys i que destaca per ser ambidextre i tenir una bona sortida de pilota, es converteix en el primer fitxatge de l'Espanyol des que Chen Yansheng va agafar les regnes del club i tindrà una clàusula de rescissió de 15 milions d'euros.

Format en el Deportivo Saprissa de Costa Rica (club fundat per Ricardo Saprissa, expresident d'honor del RCD Espanyol i històric exjugador a la dècada dels anys 20), Duarte és un habitual en les convocatòries del seu país, líder del grup B de classificació de la CONCACAF per al Mundial 2018.

El jugador ha superat la revisió mèdica i ja ha signat tota la documentació que l'acredita com a nou jugador de l'Espanyol. Està previst que aquest dimecres ja pugui entrenar-se amb els seus nous companys i que, a partir de les 13.30 hores, pugui ser presentat oficialment a l'Auditori del RCDE Stadium en un acte de portes obertes.

L'Espanyol també està treballant en la sortida dels quatre jugadors que no entren en els plans de Galca, Raíllo, Fuentes, Paco Montañés i Mamadou. En breu també es podria fer oficial la marxa de Francesco Bardi, descontent amb la seva situació actual, i el porter lituà del Watford, Giedrius Arlauskis, podria cobrir la seva baixa.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut