Naldo, reforç per a la defensa de l'Espanyol (@RCDEspanyol)
Espanyol

L'Espanyol fa oficial el fitxatge del central brasiler Naldo

El central brasiler ha firmat per a les pròximes tres temporades amb el conjunt blanc-i-blau, amb opció a una quarta segons compliment d'objectius esportius, i es converteix en la sisena incorporació

Actualitzat

El RCD Espanyol ha tancat el fitxatge d'Edinaldo Gomes Pereira, "Naldo" (Santo André, Brasil, 1988), un defensa que la temporada passada jugava al FC Krasnodar de la lliga russa. Naldo, que ocupa la posició de central, ha firmat per a les pròximes tres temporades amb el conjunt blanc-i-blau, amb opció a una quarta segons compliment d'objectius esportius, i es converteix en la sisena incorporació.

Naldo, que ha superat la revisió mèdica que s'ha fet aquest dijous de manera privada, s'entrenarà aquest divendres amb el primer equip blanc-i-blau. El cap de setmana viatjarà de nou a Rússia per resoldre assumptes personals i tornarà dilluns per entrenar-se amb els seus companys. En els dies posteriors a la seva incorporació a la dinàmica d'entrenaments del primer equip, es farà la presentació pública del jugador el dia i hora que el club anunciarà aviat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut