Els jugadors de l'Espanyol han fet un últim entrenament abans de desplaçar-se cap a Madrid per jugar al Bernabéu contra l'equip blanc (@rcdespanyol)
Espanyol

L'Espanyol fa l'últim entrenament abans de marxar cap al Bernabéu i Piatti i Diop entren a la convocatòria

Tot apunta que la vacant al lateral dret, amb Marc Navarro de baixa, l'ocuparà Diego Reyes

Actualitzat

L'Espanyol ha fet el darrer entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque abans de marxar cap a Madrid per jugar al Santiago Bernabéu contra el club blanc, un estadi que es resisteix als blanc-i-blaus des de la temporada 95-96, quan els pericos van arrencar la darrera victòria amb uns jovenets Quique Sánchez Flores i Jordi Lardín enfrontats.

Més de vint anys després -aquest divendres al matí- el madrileny, avui tècnic de l'Espanyol, ha dirigit el darrer entrenament amb tots els seus homes disponibles. En una sessió d'intens treball físic i tàctic, Sánchez Flores ha ultimat tots els detalls per al difícil repte de tornar a Barcelona amb la victòria a la maleta.

L'entrenador perico s'emporta 19 jugadors a Madrid. Les novetats en la convocatòria han estat Pape Diop i Pablo Piatti. En el cas de l'argentí, després de rebre la llum verda per part dels serveis mèdics del Club per jugar amb una protecció al cap, Quique ha considerat que el seu rendiment en els entrenaments al llarg de la setmana ha estat prou òptim com per comptar amb ell de cara al partit de dissabte. En el capítol de baixes, cap novetat d'última hora. Amb Marc Navarro lesionat, tot apunta que Diego Reyes és l'escollit per ocupar la posició del lateral dret, en detriment de Javi López, que segueix sense entrar en els plans de l'entrenador blanc-i-blau tot i estar físicament recuperat, i del jove del filial Carles Sòria.

 

Anar al contingut