Espanyol

L'Espanyol fa embogir l'afició després de guanyar el Sevilla per 3 gols a 1

L'Espanyol de Quique Sánchez Flores deixa molt bones sensacions davant d'un dels grans de la lliga, el Sevilla de Jorge Sampaoli, i se situa novè, a cinc punts de les places europees

L'Espanyol ha derrotat per 3 a 1 el Sevilla. El futur nou fitxatge de l'Espanyol, Sergio García, ha presenciat des de la llotja un partit que s'ha posat de cara per als jugadors de Quique Sánchez Flores quan en el minut 1 l'àrbitre Vicandi Garrido ha assenyalat penal i expulsió de Pareja per una empenta a Piatti. L'exjugador del Sevilla, José Antonio Reyes, ha xutat la pena màxima i ha fet pujar l'1 a zero en el marcador després d'enganyar Sergio Rico.

En el minut 14, Jurado ho ha intentat amb un xut al primer toc que ha blocat Sergio Rico, i posteriorment ha estat Diego López qui ha atrapat el xut de Jovetic. Precisament el jugador montenegrí del Sevilla ha estat l'autor del gol de l'empat després de culminar una gran triangulació del conjunt andalús. Es complia el minut 19 de partit, i en el 29 una nova combinació dels de Sampaoli a la frontal de l'àrea ha acabat amb una rematada de Jovetic que Diego López ha salvat amb una gran intervenció.

En el minut 33, David López ha vist Sergio Rico avançat i l'ha intentat sorprendre amb un xut llunyà que el porter sevillista ha enviat a córner. Nasri ha replicat, també, amb un xut llunyà que ha atrapat Diego López. Els últims minuts de la primera part han estat els millors moments de l'Espanyol. Gerard Moreno ha estat a punt de desfer l'empat amb un cop de cap que ha sortit desviat per poc. Posteriorment, Hernán Pérez ha desviat el seu xut. Tot plegat, preludi del 2 a 1 aconseguit per Marc Navarro en el temps afegit de la primera part. Reyes ha picat una falta i el defensa del filial l'ha rematada impecablement de cap. Marc Navarro va debutar la setmana passada, contra el Granada, amb el primer equip, i també va marcar. No és estrany que l'afició l'hagi ovacionat quan es dirigia al túnel de vestidors en el descans.

Bons minuts de l'Espanyol a l'inici del segon temps amb una bona rematada de Gerard que ha sortit fora per poc. El Mudo Vázquez ha replicat amb un xut que ha fregat el pal esquerre de la porteria de Diego López. Reyes ha estavellat una pilota al travesser i Gerard Moreno també ha perdonat just abans que una gran centrada de Marc Navarro ha permès, ara sí, a Gerard Moreno marcar de cap el 3 a 1 i el seu vuitè gol a la Lliga. En el minut 73, Víctor Álvarez ha substituït Piatti. No ha estat un canvi qualsevol, perquè ha suposat el debut del lateral esquerre aquesta temporada. Amb l'entrada de Víctor Álvarez i la d'Álvaro Vázquez en el minut 82, l'Espanyol ha acabat amb set jugadors del planter al terreny de joc. El tres a un final suposa el vuitè partit dels de Quique Sánchez Flores sense perdre al RCDE Stadium, i els situa novens a cinc punts de les places europees.