Espanyol

L'Espanyol evita amb un triomf davant del Betis tancar el mes d'octubre sense cap victòria (1-0)

L'Espanyol, aquest mes, ha perdut en Lliga amb el Reial Madrid i ha empatat amb el Llevant i la Reial Societat, i en la Copa del Rei va empatar al camp del Tenerife en l'anada dels setzens

Daniel AlentoActualitzat

L'Espanyol ha sumat la seva primera victòria del mes d'octubre, després d'una derrota i 3 empats. I ho ha fet a casa, davant del Betis, per 1-0, el penúltim dia del mes. Quique Sánchez Flores ha presentat la seva alineació habitual amb Pau López a la porteria, una defensa de 4 amb Víctor Sánchez, David López, Mario Hermoso i Aarón, un mig del camp amb José Manuel Jurado, Javi Fuego, Sergi Darder i Pablo Piatti, i dos homes en punta: Leo Baptistao i Gerard Moreno. En el Betis ha estat titular Jordi Amat, format a les categories inferiors de l'Espanyol.

La primera ocasió de perill dels de casa ha arribat en el minut 7, de forma inesperada, amb una centrada xut de Mario Hermoso des del seu propi camp que el porter Adán ha enviat a córner. La resposta visitant ha estat un xut de Fabian al travesser en el minut 16, després d'una bona combinació per superar la pressió espanyolista. L'Espanyol ha tornat a la càrrega tot seguit, amb una rematada de cap de Gerard Moreno que ha salvat Adán. La pilota anava de porteria a porteria, tot i que sense més oportunitats clares. En el minut 44 els locals ha demanat penal per una caiguda d'Hermoso quan Barragán ha saltat per sobre seu.

Quart gol de Gerard

Jordi Amat ha evitat una bona oportunitat espanyolista llançant-se al terra davant Baptistao en el minut 5 de la segona part. Dues jugades més tard qui ha hagut de sortir als peus del brasiler ha estat Adán. En el minut 53 Pau López ha enviat a còrner un xut ajustat al pal de Barragán. L'Espanyol, en un començament de segona part molt mogut, ha marcat l'1-0 en el minut 55, quan Gerard Moreno ha baixat amb el pit una centrada de Piatti per afusellar la porteria rival.

Piatti ha estat substituït per Sergio Garcia en el minut 65, amb el Betis pressionant un Espanyol tancat, però sense generar veritable perill. Baptistao i Jurado han gaudit de bones ocasions. El migcampista ha deixat el seu lloc a Melendo en el minut 78. En el 85 Pape Diop ha entrat per Darder. Amb Pau López recuperant-se d'una caiguda, Joel Campbell ha provat de sorprendre'l des de lluny. El Betis ha tingut l'empat en un xut creuat de Sergio León en el minut 87, molt ben aturat pel porter de l'Espanyol. Després d'aquest resultat l'Espanyol queda desè de la classificació amb 13 punts.