Lliga BBVA

L'Espanyol estrena la Lliga amb una victòria contra el Getafe (1-0) gràcies a un golàs de Salva Sevilla

Triomf poc brillant, però molt treballat de l'equip de Sergio González

L'Espanyol ha derrotat el Getafe per 1-0 en partit corresponent a la 1a jornada de la Lliga BBVA. Salva Sevilla ha marcat l'únic gol del matx.

Sergio González no ha donat la titularitat a cap dels set fitxatges de l'equip i ha afrontat l'estrena de la Lliga amb fins a cinc jugadors del planter (Pau López, Raíllo, Duarte, Javi López i Víctor Álvarez). L'equip blanc-i-blau s'ha avançat ben aviat amb una golàs de Salva Sevilla. Falta directa des de la frontal picada magistralment a l'escaire.

El Getafe ha espavilat i ha dominat la resta del primer temps. L'equip madrileny ha tingut més la pilota (61% de possessió) i ha disposat de més ocasions, però ha estat espès en els metres finals. Abans del descans, l'Espanyol només ha tornat a rematar a porteria en una oportunitat. En el minut 34, xut de Montanés desviat per Guaita.

El pas pel vestidor no ha millorat el joc blanc-i-blau i el guió no ha variat. Sergio ha fet debutat Gerard Moreno, però la pilota i les ocasions han estat visitants. L'entrenador català ha sacrificat Caicedo, poc inspirat, per oxigenar el migcamp amb l'entrada de Cañas.

L'Espanyol tenia el partit controlat quan Álvaro, després d'una topada amb Raíllo, ha marxat lesionat del terreny de joc. El debutant Burgui ha entrat en el lloc del defensa cantàbric. Poc després, expulsió del central visitant Vergini per doble amonestació. En el minut 87, l'experico Álvaro Vázquez ha fallat l'empat a porteria buida.

Sense brillar, però suant la samarreta des del primer fins l'últim minut, l'Espanyol ha sumat els tres primers punts del curs.

RCD Espanyol (4-2-3-1): Pau López; Arbilla, Álvaro (Burgui, min.77), Raillo, Duarte; Javi López, Víctor Sánchez; Montañés, Salva Sevilla (Gerard Moreno, min.58), Víctor Álvarez; Caicedo (Cañas, min.68)

Gols: 1-0, min.3. Salva Sevilla