Pizzi va jugar l'última temporada al Deportivo cedit per l'Atlètic de Madrid. (Foto: Reuters)
Espanyol

L'Espanyol està a punt de tancar les cessions de Pizzi i Sidnei, procedents del Benfica

L'Espanyol està a punt de tancar dos fitxatges d'una tacada. El mitjapunta portuguès Luis Miguel Alfonso Fernandez 'Pizzi' i el central brasiler Sidnei Rechel da Silva Junior ja són a Barcelona i en les pròximes hores es podrien fer oficials les seves cessions al club blanc-i-blau. Tots dos arribarien cedits a l'Espanyol procedents del Benfica, ja que no entren en els plans del tècnic portuguès Jorge Jesús.

Actualitzat
Després de perdre contra el Sabadell el segon partit amistós de la pretemporada, l'Espanyol està a punt de tancar dos fitxatges d'una tacada. El mitjapunta portuguès Luis Miguel Alfonso Fernandez 'Pizzi' i el central brasiler Sidnei Rechel da Silva Junior ja són a Barcelona i en les pròximes hores es podrien fer oficials les seves cessions al club blanc-i-blau. Tots dos arribarien cedits a l'Espanyol procedents del Benfica, ja que no entren en els plans del tècnic portuguès Jorge Jesús.
 
Pizzi, de 23 anys, és un mitjapunta destre que la temporada passada va jugar cedit per l'Atlètic de Madrid al Deportivo de la Corunya i que el Benfica ha fitxat a canvi dels drets federatius del porter Roberto Jiménez, mentre que Sidnei és un central que va arribar al Benfica el 2008 procedent de l'Internacional de Porto Alegre i que també va estar cedit al Fenerbahçe turc.

Quatre jugadors, amb molèsties

Kiko Casilla, Thievy, Sergio García i Manu Lanzarote s'han exercitat aquest diumenge al matí a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià al marge de la resta dels seus companys per molèsties físiques, després de l'amistós davant el Sabadell.

El porter Kiko Casilla s'ha entrenat a un ritme més baix per una lleu sobrecàrrega al genoll esquerre. El davanter francès Thievy Bifouma, per la seva banda, va acabar el partit amb una contusió al quàdriceps de la cama dreta, mentre que Sergio García i l'extrem Manu Lanzarote van rebre cops al peu dret.
  
L'entitat blanc-i-blava ha explicat que, en principi, cap d'aquests problemes és especialment rellevant. De tota manera, els metges de l'Espanyol esperaran a veure com evolucionen en les pròximes hores, per determinar si estan en condicions de participar en els compromisos previstos.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut