Espanyol

L'Espanyol espera una resposta pel brasiler Samuel Rosa aquesta matinada

L'Espanyol espera una resposta per Samuel Rosa aquesta matinada. Després del partit contra el Vasco da Gama, el Fluminense s'hauria de pronunciar. L'aposta blanc-i-blava i d'un grup inversor brasiler serà inamovible: més de quatre milions per al suplent de Fred. Samuel Rosa, amb 22 anys, té una gran projecció. No hi haurà moviments en la sortida de jugadors com Wakaso i Héctor Moreno, segons va confirmar el president de l'entitat, Joan Collet. D'altra banda, la plantilla ha triat Colotto com a quart capità després de la marxa de Forlín.

Actualitzat
L'Espanyol espera una resposta per Samuel Rosa aquesta matinada. Després del partit contra el Vasco da Gama, el Fluminense s'hauria de pronunciar. L'aposta blanc-i-blava i d'un grup inversor brasiler serà inamovible: més de quatre milions per al suplent de Fred. Samuel Rosa, amb 22 anys, té una gran projecció.

L'Espanyol té pressa, i Joan Collet, president del club, es va pronunciar des de l'estage de Garòs sobre aquest possible fitxatge. No s'amaga l'interès i es vol que l'operació es tanqui com més aviat millor: "Tampoc esperàvem que s'allargués tant, la veritat, els que estan negociant amb el jugador són aquest grup inversor i ells tenen ganes de treballar amb nosaltres com a club, tenen ganes d'invertir en aquest jugador a qui tothom té molta confiança i esperem que es tanqui."
 
Recanvi per a Forlín

L'Espanyol vol un recanvi per a Forlín i un mitja punta, que podria ser el també brasiler Thomas, una jove promesa del Flamengo.
El que és segur és que no hi haurà cap traspàs més si no arriba una oferta exorbitant. Ni per Héctor Moreno ni per Wakaso, que són una prioritat absoluta per al "Vasco" Aguirre, fins al punt de ser a les portes d'una millora de contracte. Sobre Wakaso, Joan Collet es mostrar contundent en afirmar que: "És una prioritat de l'entrenador, és una prioritat de la direcció esportiva i el club no té cap intenció de vendre'l."

D'altra banda, la direcció esportiva no preveu, de moment, el retorn d'Albert Lopo a l'Espanyol. A més, la plantilla ha triat Colotto com a quart capità després de la marxa de Forlín.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut