Gerard Moreno, en una imatge recent (@RCDEsapnyol)
Espanyol

L'RCD Espanyol intentarà sumar la seva segona victòria a domicili contra el Getafe

Els de Sánchez Flores esperen sumar la segona victòria a domicili d'aquesta temporada davant un rival que també necessita un triomf que certifiqui la seva continuïtat a Primera i el mantingui amb opcions, tot i que escasses, d'entrar a Europa

Actualitzat

Després de la derrota contra el València a Mestalla de l'última jornada, l'Espanyol necessita sumar una victòria contra el Getafe per certificar matemàticament la permanència i maquillar, també, els seus mals números com a visitant aquesta campanya. I és que els de Quique Sánchez Flores només han guanyat un partit a domicili aquesta temporada.

El Getafe, per la seva banda, amb 39 punts, també necessita un triomf que certifiqui la seva continuïtat a Primera i el mantingui amb opcions, tot i que escasses, d'entrar a Europa. L'equip madrileny ha vist frenada la seva progressió en les últimes dues setmanes, amb dues derrotes doloroses davant del Betis i l'Alabès que li han impedit segellar la permanència.

L'Espanyol vol donar una alegria a la seva afició. El quadre català es troba en terra de ningú i espera oferir una versió millor als seus aficionats en les jornades que queden. Malgrat la derrota contra el València a Mestalla, la imatge del grup va ser bona i tots confien a mantenir la dinàmica.

El Getafe és el primer pas per redreçar el rumb i endolcir un curs gris. Les estadístiques apunten que no és un camp complex per a l'Espanyol, que només hi ha perdut dues vegades en les últimes deu visites a la Lliga.

El migcampista Víctor Sánchez és la principal novetat en la convocatòria de l'entrenador Quique Sánchez Flores. El futbolista no va poder estar en l'anterior llista per sanció. El migcampista Marc Roca i el central Sergio Sánchez no viatgen amb la resta de l'expedició.

El tècnic blanc-i-blau segueix sense poder comptar amb els centrals Óscar Duarte i Naldo. Cap dels dos defenses s'ha recuperat de les molèsties. Davant aquest escenari, és probable que el preparador segueixi apostant per David López i Mario Hermoso com a parella en l'eix de la saga.

El tècnic també és novetat, ja que es va perdre l'últim partit a Mestalla per un procés víric. Quique Sánchez Flores s'ha recuperat i ha dirigit el grup amb normalitat durant la setmana.

Anar al contingut