Espanyol

L'Espanyol espera recuperar aviat els seus efectius en el lateral dret

Víctor Sánchez s'ha entrenat al marge fent exercicis de carrera contínua, mentre que Marc Navarro ja toca pilota i podria reaparèixer contra l'Osasuna. Diego López no s'exercita per una bursitis al genoll dret.

Joan CaubetActualitzat

Primera sessió d'entrenament de l'Espanyol aquesta setmana a la Ciutat Esportiva Dani Jarque abans d'afrontar el partit de diumenge davant del cuer de la Lliga, l'Osasuna. Partit al que no arribarà un dels capitans de l'equip, Víctor Sánchez, que segueix el procés de recuperació, i s'ha entrenat al marge del grup realitzant carrera contínua. Víctor ja ha confirmat que no jugarà contra l'equip navarrès però és dubte pel partit de la propera jornada, dimecres vinent a Balaídos.

Qui sí podria estar aquesta jornada seria Marc Navarro. El jugador del planter que va patir un trencament fibril·lar durant el partit de la Reial Societat, també s'ha entrenat al marge però ja ha tocat pilota.

Per la seva banda. Leo Baptistao "encara el tram final de la seva recuperació", segons ha confirmat el club blanc-i-blau a través de la seva web. El brasiler, que porta 9 setmanes de baixa, es mostra confiat en poder estar pròximament amb els seus companys.

Una altra novetat d'aquesta sessió ha estat l'absència del porter de l'Espanyol Diego López, que no s'ha entrenat per una bursitis al genoll dret que arrossega des del passat derbi del Camp Nou arran d'un cop que li va donar Luis Suárez.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut