Espanyol

L'Espanyol esgarrapa un valuós punt del complicat estadi de la UD Las Palmas (0-0)

Els blanc-i-blaus no han pogut sumar la segona victòria en la Lliga que els hauria pogut treure de la part baixa de la classificació

Oriol LlachActualitzat

L'Espanyol no acaba d'arrencar i no ha pogut passar de l'empat a 0 en un partit contra un rival, la UD Las Palmas, que té gol i que li podria haver complicat molt les coses.

Quique Sánchez Flores ha plantejat el partit contra la UD Las Palmas amb dues novetats destacades en l'onze titular, el jove Aaron i el veterà Salva Sevilla, a part dels recuperats Baptistao i Piatti.

Els blanc-i-blaus han saltat a la gespa amb màxima concentració, però la UD Las Palmas és un equip que sap generar perill i, en els primers minuts de joc, Kevin Prince Boateng ha enviat un primer avís engaltant una pilota sol des de l'interior de l'àrea que Diego López ha rebutjat amb solvència.

Poc després, ha estat Livaja qui ha obligat el porter de l'Espanyol a fer una altra intervenció de mèrit amb un míssil des de fora de l'àrea perfectament col·locat.

Els avisos canaris, però, no han intimidat l'Espanyol, que ha mantingut el cap fred i ha sabut tornar-la amb la mateixa moneda: Leo Baptistao s'ha escapat en una contra i s'ha plantat a dins de l'àrea de la UD Las Palmas, assistència a Gerard Moreno amb "la passada de la mort", però un defensor ha desviat la pilota quan els pericos ja cantaven el gol, l'ocasió més clara dels pericos en tot el partit.

En la represa, els blanc-i-blaus han mantingut el plantejament. Amb la mida presa a la UD Las Palmas i amb la paciència de saber esperar l'ocasió. Reyes, que havia entrat al terreny de joc substituint Baptistao, ha desaprofitat una jugada al contraatac enviant el xut final desviat. Els de Quique Setién, en canvi, han donat símptomes de nerviosisme, fet que s'ha traduït en errades en el seu joc. En les acaballes del partit, Gerard Moreno encara ha tingut una última ocasió, però la rematada de cap davant del porter canari ha sortit fora.

Finalment, però, els pericos no han aconseguit la tan esperada segona victòria a l'Estadi Gran Canària. L'hauran de buscar el dissabte 22 d'octubre, a les 13.00, davant de l'Eibar, a casa, a l'RCDE Stadium.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut