Espanyol

L'Espanyol es vesteix de gala després d'entrenar-se a l'estadi de Cornellà-el Prat

L'equip blanc-i-blau s'ha fet la fotografia oficial amb els nous vestits a l'estadi i ha aprofitat per entrenar-se allà després de les crítiques de Quique Sánchez Flores al mal estat de la gespa de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià

Actualitzat

L'Espanyol ha tornat aquest dimarts als entrenaments després de tres dies de festa i ho ha fet trencant la rutina. L'equip no s'ha entrenat a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, com és habitual, sinó a l'estadi de Cornellà-el Prat. La raó és per un acte protocol·lari, tot i que el canvi d'escenari coincideix amb la crítica que diumenge va fer Quique Sánchez Flores sobre la gespa de Sant Adrià.

L'equip blanc-i-blau s'ha fet la fotografia oficial amb els nous vestits a l'estadi i ha aprofitat per entrenar-se allà. El canvi, però, arriba després que el tècnic critiqués obertament l'estat de la gespa d'un dels camps d'entrenament de la ciutat esportiva. Avui, el central Mario Hermoso ha anat més enllà i fins i tot adverteix del risc de lesions:

"No ens ajuda. Una gespa en males condicions pot fer que puguem tenir més problemes musculars i és una cosa que haurem de corregir."

Des de l'empresa Royal Verd, la responsable de la gespa, reconeixen que la queixa de Quique Sánchez Flores els ha agafat per sorpresa i que no tenen constància de cap problema important. Això sí, adverteixen que la gespa de la Ciutat Esportiva ha sofert càrregues de treball importants en els últims tres mesos i això, combinat amb la humitat i les condicions meteorològiques de l'estiu, pot fer que hi hagi més desgast i que l'estat no sigui l'òptim. La qüestió, però, no sembla complicada de resoldre.

Mario Hermoso, amb marge de millora

Mario Hermoso s'ha convertit en una de les grans sorpreses de la temporada. Ha jugat els últims sis partits com a titular, amb bones actuacions. En el seu debut a Primera Divisió amb l'Espanyol, el jove central madrileny, de 22 anys, s'ha guanyat un lloc a l'eix de la defensa, al costat de David López, i ha passat al davant de jugadors més experimentats com Sergio Sánchez o Naldo. Ell mateix confessa que la seva millor versió encara ha d'arribar:

"Clar que sí. Crec que puc donar bastant més de mi mateix i a poc a poc perquè no és fàcil. És el meu primer any a Primera Divisió però encara es pot veure una versió millor i espero que sigui al més aviat possible."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut