Espanyol

Mario Hermoso no s'entrena per un cop en un dit del peu esquerre

El central madrileny s'ha fet una contusió al dit gros del peu esquerre però s'ha descartat que tingui cap lesió òssia

Actualitzat

Un cop instal·lats a la Vall d'en Bas, els jugadors de l'Espanyol ja s'han posat a treballar. Els 23 jugadors del primer equip més els dos joves del filial, el porter Edu Frías i el central Lluís López, que formen l'expedició blanc-i-blava s'han posat a les ordres de Joan Francesc Ferrer, "Rubi", en una primera sessió matinal d'entrenament.

A la tarda, quan la calor de juliol fa una treva, els jugadors de l'Espanyol s'han tornat a posar a la feina i han completat un dia intens de treball marcat per una doble sessió.

Hermoso, baixa per un cop al peu

Mario Hermoso no s'ha exercitat amb la resta dels seus companys a causa d'un cop al dit gros del peu esquerre, segons ha informat l'entitat blanc-i-blava. El central madrileny s'ha fet una contusió abans de desplaçar-se amb l'equip a terres gironines. Els metges del club han sotmès Hermoso a proves radiològiques que han descartat qualsevol mena de lesió òssia.
 
Encara que no és clar el temps de baixa del defensa, des de l'entitat han pronosticat que el madrileny no estarà fora de la disciplina de l'equip més enllà d'uns dies.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut