Espanyol

L'Espanyol es fa la foto oficial amb Chen Yangsheng

A la foto hi ha Pape Diop, que ha demanat la carta de llibertat i que podria deixar el club en qüestió de dies

Actualitzat
L'Espanyol s'ha fet aquest dijous la foto oficial de la temporada. El president, Chen Yangshen, ha volgut saludar personalment cadascun dels jugadors. Per a la foto hi eren tots, inclòs Pape Diop, que ha demanat la carta de llibertat al club i, per tant, la seva sortida és imminent.

Després de la sessió fotogràfica, l'equip s'ha entrenat amb vistes al partit de diumenge contra el Las Palmas. Sergio García i Javi López s'han entrenat amb tota normalitat i es preveu que tindran l'alta per al partit contra el nou cuer de la categoria. David López, amb una fractura nasal, ha treballat al gimnàs. Al defensa li han pres les mides per fabricar-li una màscara protectora. Si se li adapta correctament, podria jugar el partit del proper diumenge contra el Las Palmas.

Després de la sessió, Mario Hermoso ha afirmat en roda de premsa que "la diferència de punts amb els de dalt és mínima, la situació no és tan dramàtica". El central ha reconegut que "estem dolguts, però si una cosa no li falta a l'equip és compromís". Hermoso ha explicat que "no estem tenint la sort que fa falta i els partits que guanyàvem de forma ajustada ara no ho fem".

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut