Espanyol

L'Espanyol es fa la foto d'equip a Peralada a l'espera de tancar el traspàs de Callejón al Getafe

L'Espanyol jugarà aquest dissabte el primer partit de la pretemporada contra el Palamós, un amistós que es podrà seguir en directe per TV3 a les 7 de la tarda. La plantilla continua a Peralada, on aquest divendres s'ha fet la tradicional foto d'equip amb tota la plantilla. Encara hi poden haver alguns canvis amb cares noves o cares que no hi seran. Callejón, per exemple, podria acabar marxant al Getafe. D'altra banda, la directiva de l'Espanyol ha fet marxa enrere i, davant la pressió dels socis, no cobrarà entrada per al Trofeu Ciutat de Barcelona, que l'equip jugarà contra la Sampdoria el pròxim 31 de juliol. Això sí, també han anunciat que el torneig no és rendible i que a partir de la temporada que ve pagarà tothom.

Actualitzat
Peralada ha estat, un estiu més, l'escenari escollit per la plantilla del RCD Espanyol per fer-se la primera foto oficial de la nova temporada. Els jugadors del primer equip i el cos tècnic al complet han posat per als fotògrafs i càmeres de televisió abans de començar la sessió matinal d'entrenament. En aquesta sessió l'ensurt l'ha donat Nico Pareja, que l'ha hagut d'acabar abans d'hora amb molèsties al genoll

Jesús Dátolo, única incorporació fins al moment, és la principal novetat respecte a l'anterior temporada. També els joves del filial Jordi Amat, Manu Molina, Álvaro Vázquez, Javi López i Dinu Bogdan han posat amb la resta de companys, igual que Ernesto Galán i Kiko Casilla, que tornen de les cessions al Girona i al Cadis, respectivament.

Això sí, aquesta tradicional foto de família podria patir algun canvi en els pròxims dies. El club blanc-i-blau continua negociant per intentar desencallar el traspàs de José Callejón al Getafe i, en el cas de tancar-se, la secretaria tècnica ja ha escollit el substitut, el davanter català del Betis Sergio García, un jugador de característiques molt similars.

Els jugadors trien els dorsals

Aquest divendres també s'han fet públics els dorsals que lluiran els jugadors de la primera plantilla del RCD Espanyol aquesta temporada. Aquesta és la primera llista, encara que poden produir-se canvis fins al 31 d'agost, dia en què es tanca el termini d'inscripcions.

Nico Pareja ha canviat el 16 pel 5 mentre que Víctor Ruiz, Raúl Baena i Dídac Vilà, que aquesta temporada tindran fitxa del primer equip, han escollit el 6, el 7 i el 19, respectivament. Dátolo, per la seva part, ha decidit quedar-se amb el 23, que ha deixat vacant Raúl Tamudo. Com és tradició, els jugadors del filial tindran dorsals per sobre del 25.

La llista és la següent: 1, Kameni; 2, Chica; 3, David García; 4, Javi Márquez; 5, Nico Pareja; 6, Víctor Ruiz; 7, Raúl Baena; 8, Callejón; 9, De la Peña; 10, Luis García; 11, Joan Verdú; 13, Kiko Casilla; 17, Osvaldo; 18, Forlín; 19, Dídac; 20, Coro; 22, Moisés; 23, Dátolo; 24, Iván Alonso; 25, Cristian Álvarez; 26, Dinu; 27, Jordi Amat; 28, Álvaro; 29, Manu Molina; 30, Galán, i 36, Javi López.

La nova gespa, a punt


Aquesta temporada l'Espanyol estrenarà nova gespa a l'estadi Cornellà-el Prat. El procés de col·locació va començar dimarts i s'acabarà entre aquest divendres i dissabte. L'herba prové de Bordeus i té com a principal característica que és més densa del que és habitual. És la primera vegada que s'hi col·loca una gespa així. A més, té un color verd intens, que, de moment, encara no s'aprecia perquè, un cop col·locada, s'ha de netejar. No hi haurà cap problema perquè estigui a punt per al partit contra la Sampdoria, del Trofeu Ciutat de Barcelona, que s'hi disputarà el 31 de juliol.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut