Leo Baptistao, en un entrenament recent (RCD Espanyol)
Espanyol

L'Espanyol compra la totalitat dels drets de Leo Baptistao

L'equip blanc-i-blau acorda pagar el 50% que li quedava de la fitxa de l'hispanobrasiler

Actualitzat

L'Espanyol s'ha assegurat aquest dimarts la compra de la totalitat dels drets de Leo Baptistao. El club blanc-i-blau compartia la propietat del davanter hispano-brasiler des de que l'estiu passat en va comprar el 50% dels drets a l'Atlètic de Madrid per 3,5 milions d'euros. Ara, l'entitat presidida per Chen Yangsheng s'ha compromès a pagar la mateixa quantitat abans del 30 de juny per assegurar-se la continuïtat del jugador fins l'any 2021.

El fitxatge de Baptistao s'inscriu en l'objectiu de l'Espanyol d'assegurar-se les peces que van rendir la temporada passada. Abans que ell, el club català ja va fitxar Diego López, que havia jugat la temporada passada cedit pel Milan, i va completar la compra al complet de Pablo Piatti, que estava en la mateixa situació que Baptistao però amb el València.

En aquest apartat, l'Espanyol espera completar el fitxatge del central Diego Reyes, propietat del Porto, i completar la compra del 50% de drets de Gerard Moreno, que pertanyen al Vila-real.

Tot i perdre's molts partits per les lesions, Baptistao va ser una peça bàsica en l'atac blanc-i-blau la passada temporada, firmant 6 gols i 4 assistències en 21 partits de Lliga

 

Anar al contingut