Espanyol

L'Espanyol es conforma amb un empat sense gols al camp del Racing (0-0)

La falta d'ambició va tornar a ser el gran enemic de l'Espanyol a domicili. Els blanc-i-blaus van arrencar un empat sense gols al camp del Racing, un punt insuficient per mantenir-se en zona Champions per la victòria del Sevilla a Saragossa però que els homes de Pochettino poden donar per bo. En un partit molt ensopit i amb poques ocasions de perill, Kameni va estar providencial aturant un penal a Ariel en el minut 30 de la primera part. Aquest és el primer empat de l'Espanyol a la Lliga després d'onze jornades disputades i deixa els blanc-i-blaus cinquens a la classificació amb 19 punts.

Jordi Amat va ser el substitut del lesionat Víctor Ruiz a l'eix de la defensa, mentre que Pochettino va mantenir Javi López com a lateral dret. L'Espanyol va tenir un començament prometedor, però com en altres desplaçaments li va faltar encert en els metres finals, com en una clara ocasió de Callejón, que no va poder superar el porter Toño.

Osvaldo ho va intentar al cap de poc amb una xilena que va sortir desviada. De mica en mica, els espanyolistes van anar cedint terreny al Racing, que va avisar amb un xut de Rosenberg que es va estavellar al lateral de la xarxa. El segon gran avís local va arribar gairebé a la mitja hora, després que l'àrbitre Ramírez Domínguez va castigar amb penal una falta de Javi López a Cisma fora de l'àrea. Però Ariel no va poder transformar la pena màxima, ja que Kameni va desviar la pilota amb les cames.

Falta d'ambició

A la represa, dues fuetades més de l'equip cantàbric, un xut de Cisma que va sortir massa creuat i un potent llançament de Colsa que va aturar Kameni en dos temps.

L'Espanyol, amb poca ambició en aquest període, només va disposar d'una oportunitat, una rematada de cap molt centrada d'Osvaldo que va aturar Toño. Kameni va arrodonir una gran actuació salvant una altra clara oportunitat local a les botes de Rosenberg a un quart d'hora per al final.

El partit va acabar amb una acció embolicada a l'àrea catalana i les protestes de l'afició del Racing, que va demanar penal de Forlín a Iván Bolado, que el col·legiat no va concedir. Aquest 0 a 0 ha significat el primer empat de la temporada per als blanc-i-blaus a la Lliga, un resultat insuficient per mantenir-se en zona Champions després de la victòria agònica del Sevilla al camp del Saragossa.