Espanyol

L'Espanyol, equip menys golejador de la Lliga juntament amb el cuer Xerez

Deixar fora d'una convocatòria el màxim golejador d'un club és un privilegi que segurament molts equips no es permetrien. I menys quan et costa veure porta. Tamudo, que no compta per a Pochettino, va veure com l'Espanyol no passava de l'empat a zero a casa davant el Vila-real. L'equip blanc-i-blau té ara el descens a 8 punts de distància, però s'ha convertit en el menys golejador de la Lliga juntament amb el cuer Xerez. 18 gols en 25 jornades és el pobre bagatge ofensiu dels pericos, que diumenge visita Tenerife.

Actualitzat
L'Espanyol s'ha quedat sense veure porta en 14 partits i ha arribat a estar 5 partits seguits (de la jornada 10 a la 14) sense anotar cap gol. Des que va començar la temporada, els de Pochettino han evidenciat enormes carències ofensives. El màxim golejador de l'Espanyol, Iván Alonso, suma tres gols, els mateixos que Verdú, mentre que Osvaldo, Callejón i Luis García n'han marcat dos.

Malgrat les nombroses variants que Pochettino ha provat al llarg de la temporada, el conjunt perico no està sent gens afortunat en atac. Tot i això, l'Espanyol rendibilitza al màxim els pocs gols que aconsegueix. Els blanc-i-blaus sumen 28 punts i estan instal·lats en una zona relativament còmoda. A més, a excepció del partit contra el Màlaga (2-1), si marca, puntua.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut