Paco Jémez, entrenador del Rayo Vallecano (Juan Carlos Hidalgo/EFE)
Paco Jémez, entrenador del Rayo Vallecano (Juan Carlos Hidalgo/EFE)
Espanyol

L'Espanyol envia un missatge a Paco Jémez per ocupar la banqueta i ell ho veu amb bons ulls

L'Espanyol ja ha fet arribar el seu interès a l'entrenador canari, Paco Jémez, encara al Rayo Vallecano. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, el tècnic veu amb bons ulls l'opció perica.

David UbachActualitzat

El descens dels de Vallecas obligarà el Rayo a aprimar el seu pressupost: l'entrenador i diversos jugadors possiblement marxaran del club. L'Espanyol veu precisament en Paco Jémez com una de les 3 opcions més serioses per ocupar la banqueta blanc-i-blava la temporada que ve. El club blanc-i-blau ja ha fet arribar el seu interès a l'entrenador canari, de moment només a manera de sondeig. L'Espanyol està a l'espera de conèixer com resol Jémez el seu futur amb el Rayo, amb qui acaba contracte i mantindrà converses per renovar els propers dies. De com es resolguin aquests converses dependran les opcions de l'Espanyol.

El tècnic canari es va referir a com encara el seu futur a final en una entrevista a Catalunya Ràdio just abans d'acabar la temporada. Jémez va explicar que "no volia morir al llit sinó que preferia morir matant, en referència a l'actual temporada a Primera amb el Rayo". L'actual tècnic del Rayo Vallecano està pendent de parlar amb el seu club sobre el seu futur. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, el tècnic dels de Vallecas no es tanca cap porta.


 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut