Espanyol

L'Espanyol encaixa una dolorosa derrota contra el Celta i cau en zona de descens (0-2)

Giusseppe Rossi i Pione Sisto, amb dos gols consecutius en temps afegit de la segona part, han enfonsat els blanc-i-blaus, que cauen a la zona de descens amb només cinc punts en sis jornades

David CarballoActualitzat

L'Espanyol ha encaixat la tercera derrota de la temporada a la lliga en sis jornades contra un efectiu Celta a Cornellà-El Prat (0-2). Giusseppe Rossi i Pione Sisto, amb dos gols consecutius en temps de descompte de la segona part, han enfonsat els blanc-i-blaus, que cauen a la zona de descens amb només cinc punts.

L'Espanyol ha sortit amb un onze titular amb la presència dels cinc migcentres que té la plantilla. L'objectiu de Quique Sánchez Flores era tenir sempre superioritat al mig del camp i d'aquesta manera anul·lar el joc de possessió del Celta, pràcticament inofensiu en els primers 45 minuts. En un duel molt travat i amb moltes imprecisions per part dels dos equips, els blanc-i-blaus han disposat de les dues ocasions més clares per inaugurar el marcador. Totes dues les ha tingut Leo Baptistao, poc inspirat en els metres finals.

Lesions de Baptistao i Reyes

En l'inici de la represa, Quique ha fet entrar Hernán Pérez per Marc Roca però a continuació s'ha vist obligat a fer un segon canvi per la lesió de Baptistao. El ritme tediós de joc s'ha mantingut tot i que l'Espanyol ha mostrat una mica més d'ambició que el seu rival.

L'Espanyol ha seguit de pega amb les lesions i en el minut 66, Reyes ha hagut de deixar el terreny de joc en llitera per problemes físics i ha deixat el seu lloc a Jurado, amb poc protagonisme les últimes jornades. En un duel espès i amb poques idees ofensives, els blanc-i-blaus han pogut desfer la igualada inicial amb una rematada de Gerard Moreno que ha refusat la defensa gallega sota pals.

El setge blanc-i-blau no ha trobat el camí del gol i quan la igualada semblava inamovible, en el minut 91 Giusseppe Rossi ha batut Diego López amb una precisa vaselina i ha donat un inesperat triomf al Celta, que encara n'ha tingut temps per fer el 0 a 2 amb una cavalcada de 70 metres de Pione Sisto, que el danès ha culminat amb un gran xut ajustat. Amb aquesta desfeta, l'Espanyol segueix sense aixecar el vol i cau a la zona de descens amb només cinc punts de 18 possibles i com l'equip més golejat de la categoria.