L'Espanyol empata amb el Constantine (2-2) en l'amistós disputat a Algèria

En el tercer partit de la pretemporada, l'Espanyol va sumar el primer empat (2-2). Va ser en l'amistós disputat a Algèria, en què els de Javier Aguirre es van imposar al Constantine per 1-2. Només començar Stuani va inaugurar el marcador. En la represa, Bouchrit va empatar de penal. En el tram final, Manu Lanzarote va fer l'1-2, però al temps afegit el Constantine va empatar a través de Bahloul.

Potser perquè la derrota al camp del Sabadell per 2-1 era massa present --va ser dissabte--, l'Espanyol va anar per feina en l'amistós disputat a Algèria. Els de Javier Aguirre es van avançar ben aviat en el marcador i van sorprendre el Constantine, al minut 3 de partit. L'autor del 0-1, Stuani. L'Espanyol es va mostrar ferm i sòlid, davant un rival incòmode. Tot i la rapidesa del gol, el marcador no es va moure més en el primer temps i amb aquest resultat els dos equips van marxar al descans.

Només començar la segona part, l'àrbitre va assenyalar penal del blanc-i-blau Simao. Bouchrit, que va fallar el penal, va tenir una segona oportunitat perquè el col·legiat va fer repetir la pena màxima. En el segon llançament, el jugador del Constantine no va perdonar i va superar el porter Germán fent pujar l'1-1.

Quan faltava un quart, va marxar la llum de l'estadi i es va aturar el joc un parell de minuts. Poc després, quan es va reprendre el joc, va arribar l'1-2, obra de Manu Lanzarote, que va aprofitar una assistència de Wakaso des de l'esquerra. Però, al temps afegit, el Constantine va empatar a través de Bahloul que va fer el definitiu 2-2.

A banda de l'empat en el partit d'aquesta matinada --el tercer de la pretemporada--, l'Espanyol suma un triomf contra el combinat de la Vall d'Aran i una derrota davant el Sabadell.