Espanyol

L'Espanyol obté un meritori empat a Sevilla (1-1) en un partit disputat

Leo Baptistao, amb una gran jugada personal, ha empatat el controvertit gol de Lenglet per l'equip andalús

A la prèvia del Sevilla-Espanyol era inevitable referir-se al partit de la temporada passada, també en la jornada inaugural, en què es va registrar un resultat escandalós (6-4). En aquesta ocasió, el partit no ha estat tan vibrant però ha tingut força substància. Especialment en els primers compassos, on els dos equips han obtingut ocasions clares de gol.

El Sevilla s'ha avançat amb un gol controvertit. A la sortida d'un córner, Clement Lenglet ha rematat des de l'àrea petita. Els jugadors blanc-i-blaus han reclamat que Pau López ha aturat la pilota quan encara no havia travessat del tot la línia de gol, però l'àrbitre ha donat validesa al gol.

L'equip de Quique Sánchez Flores ha reaccionat abans del descans, en una galopada de Leo Baptistao, que ha superat dos defenses i ha superat Sergio Rico. El Sevilla tenia més la pilota, però l'Espanyol ha mostrat el seu perill amb joc directe aprofitant la velocitat dels seus jugadors més avançats.

Amb el pas dels minuts, el Sevilla ha intensificat la pressió sobre la porteria espanyolista però aleshores ha sorgit la figura del porter Pau López, que ha salvat l'empat amb un parell d'aturades de molt mèrit. Amb tot, Luis Muriel ha estat a punt d'establir el 2-1 amb una rematada creuada que s'ha estavellat en el pal. L'Espanyol ha acabat amb un jugador més per l'expulsió d'Ever Banega en el minut 84, però no li ha donat temps a buscar la porteria sevillista.