Sergio García no fitxarà per l'Espanyol en aquest mercat d'hivern (@CatRadioesports)
Espanyol

L'Espanyol dona per tancat el mercat d'hivern: Sergio García arribarà a l'estiu i Felipe Caicedo es queda

L'Espanyol ha anunciat en un comunicat oficial un principi d'acord per a la incorporació del davanter del Bon Pastor en el pròxim mercat d'estiu i dona per tancat el mercat de fitxatges

Actualitzat

El fitxatge de Sergio García per l'Espanyol no es tancarà aquest dimarts. L'Al-Rayyan no ha cedit i no li ha donat la carta de llibertat, que és el que necessitaria el club blanc-i-blau per poder-lo inscriure abans del termini previst. El conjunt de Qatar considera el davanter del Bon Pastor un jugador imprescindible per afrontar la Champions asiàtica i ha bloquejat la seva tornada a l'Espanyol quan l'operació semblava tancada.

L'Al-Rayyan no deix marxar Sergio García fins al 30 de juny, quan s'acabi el seu contracte. Poc després, el club blanc-i-blau ha anunciat en comunicat oficial un principi d'acord per a la incorporació del davanter a l'estiu i dona per tancat el mercat d'hivern.

En aquest període, el club blanc-i-blau ha rescindit el contracte a Martín Demichelis i ha donat fitxa del primer equip a Aarón Martín, a més de renovar els contractes del defensa montmeloní del planter i d'Hernán Pérez, Víctor Sánchez i Marc Navarro.

D'altra banda, si no hi ha canvis d'última hora, Felipe Caicedo es quedarà a l'Espanyol després de no arribar un acord per a la seva cessió al Vila-real.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut